Art terapeuti Phronetik®

Aici gasiti prezentarile si datele de contact ale absolventilor si cursantilor ARTE care sustin prin voluntariat asociatia! Le multumim!

ART TERAPEUTI PHRONETIK® 

  • program de 4 ani

 

 

 

 

 

ALBU Mihai

Contact
Telefon: 0744.236.205
E-mail: arte@expresive.ro
Cabinet: Bucuresti,

 

 

 

 

 

 

 

BURNETE-CANDEA Laura

Contact
Telefon: 0753.356.248.
E-mail: burnetelaura@gmail.com / hello@art-nativ.ro
Cabinet: Sibiu, str. Tribunei.

 

 

 

 

 

 

 

CIOBANU Raluca

Contact
Telefon: 0723.618.888
E-mail:
Cabinet: Bucuresti,

 

 

 

 

 

 

 

 

GHEARASIMESCU (TOMOROGA) Anca

Cred ca atunci cand este dezordine pe masa de lucru din cabinetul de art terapie, inseamna ca s-a facut liniste in interior.

Cred in exprimarea prin arta, ca forma de limbaj simbolic, pentru ca face mai lin drumul catre identificarea, recunoasterea si integrarea emotiilor si, in final, creste starea de bine la nivel mental, emotional si fizic.

Lucrez in sesiuni de art terapie individuale si de grup (copii, adolescenti, adulti) si facilitez activitati de team building pentru echipe din mediul organizational cu tehnici creative inspirate din art terapie (10-50 participanti).

Sunt art terapeut voluntar la Mia’s Children si am colaborat in programe de voluntariat la Magicamp, Ajungem Mari si Zi cu fapte bune (Asociatia Spitale Curate).

Contact
Telefon: 0742.239.084
E-mail: anca.tomoroga@gmail.com si ateliereartterapie@gmail.com
Cabinet: zona piata Romana, Bucuresti.

 

 

 

 

 

 

 

GURAN Ramona

Sunt artista si sustin de peste 5 ani, ateliere creative in care imbin si folosesc elemente de art-terapie Phronetik®, destinate copiilor dar si parintilor acestora. Am fondat Asociatia CredArt: pagina Facebook.

(Re)descopar pe zi ce trece, cat e de frumos sa fi copil, cu ce bucurie se traieste viata, cu reusitele  si cu nereusitele ei.

Cand doresc sa ma relaxez, ma retrag alaturi de cei 3 copii ai mei si impartasesc cu ei bucuria, joaca si viata fara griji!

Contact

Telefon: 0731.293.517

Email: guran.ramona@gmail.com
Cabinet: str. Mendeleev, zona piata Romana, Bucuresti

 

 

 

 

 

 

MURGU Maria

Contact

Telefon: 0723678205

Email: mariamurg@gmail.com
Cabinet: str. Mendeleev, zona piata Romana, Bucuresti

 

 

 

 

 

 

ZUGRAVU Nicoleta

Sesiuni individuale de Art terapie Phronetik® pentru copii si adulți, Ateliere de Art terapie Phronetik®, Consiliere pentru dezvoltare personala prin mijloace creativ-expresive, Programe de parenting, Educaţie parentala, Consiliere parentala, Parentingul Parintilor eficace, Tehnici fundamentale de parenting, Parenting de la libertate la asumare, Joc si emoţii, Facilitare proces terapeutic Rescrie Povestea Nasterii®.

Contact

Telefon: 0733546151

Email: nicoleta.zugravu@seznam.cz
Cabinet: str. Mendeleev, zona piata Romana, Bucuresti

 

CONSILIERI IN ART TERAPIE PHRONETIK®

  • program de 2 ani