Aplicarea art terapiei in lucru cu copii si tineri aflati in situatii de risc

In cadrul proiectului “Aplicarea art terapiei in lucru cu copii si tineri aflati in situatii de risc” organizat de A.R.T.E. (Asociatia Romana de Terapii Expresive) in colaborare cu I.A.T.A. (Icelandic Art Therapy Association) si finantat prin Fondul Bilateral National – Granturile SEE si Norvegiene 2009 -2014 vor avea loc 3 seminarii de art terapie dupa cum urmeaza:
1. „Art terapia in lucru cu copii si tineri cu probleme de dezvoltare precum ADHD, Autism, Tourette, dificultati de invatare, sau care au fost supusi violentei sau neglijati”, 21-22 martie 2015.
2. „Art terapia in lucru cu copii si tineri care au suferit traume”, 25-26 aprilie 2015.
3. Intervizare, 4-5 iulie 2015 (weekend pentru intalnirea participantilor la cele 2 seminarii, care au aplicat cele invatate si care se intalnesc sa impartaseasca din experienta dobandita). Prezenta la acest seminar este OBLIGATORIE pentru participantii la unul sau ambele dintre seminarii anterioare.
Numar participanti: 24 persoane, la fiecare dintre seminarii.
Art terapeute: Íris Ingvarsdóttir si Unnur Óttarsdóttir.
Seminariile se adreseaza profesionistilor din domeniul tratarii, educarii si ingrijirii copiilor si tinerilor aflati in situatii de risc.
Cost: gratuit.
Selectia participantilor: se relizeaza pe baza cv + scrisoare de intentie + dovada locului de munca (adeverinta, contrat de colaborare, etc). Acestea se trimit in format electronic pe adresa de email de mai jos pana la data de 1 martie!
Inscrieri: arte@expresive.ro.
Norway+Grants+-+JPGEEA+Grants+-+JPGProiect finantat prin grant
Islanda, Lichtenstein si NorvegiaPageLines- 2012_11_19_LogoARTEelefant_45x62mm_300dpi_RGB_transparentbackground.png